a
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Cveće na poklon?

cveće na poklon

Cveće na poklon?

Zašto da ne! Mi smo vizualna bića, mi darujemo srcem, dušom, a pakujemo emocijama.

Kada je u pitanju neka proslava ili važan životni trenutak, tekstualna poruka ili telefonski poziv nisu sasvim dovoljni.

Ako prijatelj ili rođak slavi važan trenutak u životu, slanje cveća je opipljiviji dar koji prenosi da želite da podelite njihovu radost. Bilo da je vaš prijatelj dobio dete, vaš komšija slavi rođenje deteta ili vaš partner postigao nešto veliko na poslu, dobro odabran poklon cveća je smislen način da vam pokažete brigu.

U životu ima mnogo divnih trenutaka i potrebno je odvojiti vreme da ih ozvaničite i proslavite kada se dogode onima koji su nam bliski.

Dakle, ako se pitate kakve čestitke možete poslati cvetnim aranžmanima, naš Studio Provansa se potrudio da Vam ponudi prigodne cvetne artkile.

Cvetni aranžmani Studio Provansa

Ako je neko koga poznajete upravo dobio posao iz snova, slanje vedre i vesele gomile cveća odličan je način da kažete „bravo!“. Žute ruže su dobar izbor jer simbolizuju prijateljstvo i radost. Izgledaju sjajno i veselo i izazivaju da se nasmejete –  ruže, imaju i elegantnu, prefinjenu lepotu. Ovo je sjajna kombinacija osećaja da svom prijatelju ili voljenoj osobi poželite sreću dok kreću u sledeću fazu svoje karijere.

Drugo razmatranje ovde je da li cveće poslati na novi posao u kuću ili na novo radno mesto. Zaista zavisi od osobe. Poslovni prostor iygleda jako lepo ako ga upotpunite cvećem. Dizajn enterijera sam po sebi i potencira biljke u radnom prosotru.

Na primer, ako ne vole da budu u centru pažnje, možda bi bilo najbolje da im pošaljete cveće na adresu. Sa druge strane, ako im ne smeta pažnja, isporuka na njihovo novo radno mesto će se sigurno ceniti – posebno ako pošaljete aranžman u vazu spremnu za postavljanje na njihov sto.

Čestitamo, cveće i baloni odavno su omiljeni način da pošaljete najbolje želje roditeljima novorođene bebe. Ako je najnoviji član devojčica, možete se odlučiti za tradicionalne ružičaste i ljubičaste boje – ljiljani, ruže ili gerbere popularne su opcije, samostalno ili kao deo mešovitog buketa.

Ako tražite plavo za dečaka, aranžman sa plavim cvećem, u kontrastu sa srećnim gerberama i žutim ružama, odličan je izbor.

Belo cveće je takođe popularno, jer predstavlja čistotu i nevinost. Luksuzni aranžman sa belim gerberama, ljiljanima ili ružama i malo zelenila razvedriće bolničku sobu ili dom. Za čestitke cveća za novu bebu sa malo više vov faktora, mogli biste se odlučiti za dugine ruže – neverovatno su svetle, šarene i simbolizuju sreću.

Savet koji dajemo: Pre nego što dogovorite isporuku cveća za proslavu novorođenčeta, proverite u bolnici da li postoje neka pravila vezana za cveće. Takođe, imajte na umu da ovih dana boravak u bolnici može biti prilično kratak, pa ako ne možete na vreme poslati cveće za bebe u bolnicu, iznenađenje roditeljima kod kuće moglo bi biti bolja opcija.

Šaljete čestitke Cveće za maturu? Izaberite ljiljane ili tulipane

Polaganje važnog ispita ili završetak fakulteta veliko je postignuće, a slanje svetlog buketa cveća prenosi veselu poruku i čestitke. Druge ideje za čestitanje cveća za maturu uključuju aranžman koji sadrži narandžaste ljiljane ili elegantne tulipane.

Narandžasti ljiljani predstavljaju energiju, samopouzdanje, strast i zadovoljstvo u životu – sve su to veliki osećaji dok nedavno diplomirani student započinje putovanje na odabranom putu karijere ili na daljim studijama.

Povrh svega, oni takođe mogu predstavljati čast i poštovanje, što im takođe daje do znanja koliko se divite njihovom trudu.

Bele ruže su uobičajene čestitke za veridbu. Crvene ruže sa vereničkim prstenom.

Kako bi proslavili vest o veridbi, zapanjujuće bele ruže predstavljaju divan poklon za srećan par. Simbolizujući čistoću i nevinost, oni su omiljeni izbor za venčanja i zaruke za obeležavanje novih početaka.

Ako više volite nešto manje tradicionalno, mogli biste da se obratite suncokretu – svetlom, srećnom i koji predstavlja dugovečnost, oni su idealno cveće za čestitke za veridbu!

Orhideje i mešoviti aranžmani kažu „Čestitamo na novom domu“.

Ruže su idealne

Cveće za unapređenje na poslu, cveće za rođenje deteta, rođendan ili veridbiu. Koje cveće je skoro univerzalno za takve pogodnosti? Odgovor su ruže.

Ruže su idealno cveće za čestitke za promociju, bilo samostalno u buketu ili kutiji. 

Savetujemo Vam da istražite našu ponudu u potpunosti. Da pronađete jedan delić sebe u našoj raznovrsnoj ponudi. Ono što je najvažnije jeste da u svakom trenutku možete da nas kontaktirate. Rado dajemo savete koji su Vam prekoneophodni. Naše iskustvo i Vaša volja je spoj idealno upakovanog poklona.