Iza svake biljke i cveta postoji priča

Pričajmo je zajedno

Zelena oaza i moj cvetni svet

Studio FDS Provansa zvanično je osnovana u martu 2020. godine, nezvanično ko zna kada!

Sami koreni svega ovoga, moje cvetne priče, nastali su jako davno, još u osnovnoj školi. Ceo moj životni put, i svi događaji u njemu bili su samo vreme provedeno na putu do cvetnog studija Provansa. U međuvremenu završila sam fakultet za Turizam i hotelijerstvo, bavila se različitim poslovima, svaki od njih živela, tada kao i sada, ustvari nisam radila već uživala u svakom novom danu provedenom u radu.

Ko stoji iza studija Provansa?

Zovem se Sonja Janičić, živim i radim uglavnom u svom svetu

Često koristim haštag #withlove jer sve što radim radim s ljubavlju, zaštitni haštag mog studija je #kazitocvecem, jer cveće nije samo cveće, ono priča, razgovara sa nama, prenosi poruku. Prosto je neizostavno u svim onim bitnim danima u našim životima, čak i u onim manje bitnim, a i onda kada treba da kaže samo zato što…

Neću vam toliko pisati o sebi, koliko ću se truditi, ovde i putem društvenih mreža, da zadobijem vaše poverenje da mi date priliku da za vas izmamim osmeh koji se pamti.

Smatram da se sa cvećem i biljkama može učiniti mnogo više od same trgovine njima.
Zar ne bi trebalo da postoji priča iza svakog proizvoda?

Drago mi je da ste ovde

Na sajtu nalaze se proizvodi koji su dostupni za dostavu na kućnu adresu u celoj Srbiji, dok su neki dostupni za dostavu samo za opštinu Vrbas.