a
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.
Image Alt

O nama

Studio Provansa

Dobro došli u moje malo carstvo.

Drago mi je da ste tu.

Neću vam toliko pisati o sebi, koliko ću se truditi, ovde i putem društvenih mreža, da zadobijem vaše poverenje da mi date priliku da za vas izmamim osmeh koji se pamti. Smatram da se sa cvećem i biljkama može učiniti mnogo više od same trgovine njima. Zar ne bi trebalo da postoji priča iza svakog proizvoda? Imam želju da je pričamo zajedno. Ne samo na sajtu, već i na Fb i instagram profilu podeliću sa vama lepe slike, poneki inspirativni video, savet ili trik za negu cveća, neku cvetnu priču ili zanimljivost.

Zelena oaza i moj cvetni svet

Studio FDS Provansa.rs zvanično je osnovana u martu 2020. godine, nezvanično ko zna kada!

Sami koreni svega ovoga, moje cvetne priče, nastali su jako davno, još u osnovnoj školi. Ceo moj životni put, i svi događaji u njemu bili su samo vreme provedeno na putu do cvetnog studija Provansa. U međuvremenu završila sam fakultet za Turizam i hotelijerstvo, bavila se različitim poslovima, svaki od njih živela, tada kao i sada, ustvari nisam radila već uživala u svakom novom danu provedenom u radu. Više o tome, ukoliko vas zanima, možete pročitati u ovom intervjuu.

Ko stoji iza Studia Provansa?

Zovem se Sonja Janičić, živim i radim uglavnom u svom svetu

Na sajtu nalaze se proizvodi koji su dostupni za dostavu na kućnu adresu u celoj Srbiji, dok su neki dostupni za dostavu samo za opštinu Vrbas.

Sadržaj sajta će se menjati, na blogu će biti zanimljivih tema koje ću deliti sa vama, pa s vremena na vreme dođite da se družimo.

Na dnu stranice možete ostaviti svoju mail adresu i bićete obavešteni o svim nastalim promenama.

Često koristim haštag #withlove jer sve što radim radim s ljubavlju, zaštitni haštag mog studija je #kazitocvecem, jer cveće nije samo cveće, ono priča, razgovara sa nama, prenosi poruku. Prosto je neizostavno u svim onim bitnim danima u našim životima, čak i u onim manje bitnim, a i onda kada treba da kaže samo zato što…

Zato što cveće mnogo može da ispriča, kada ga slušate. Sve emocije mogu da se prenesu u to parče prirode i to naravno #withlove (s ljubavlju).

​Cveće je tampon između haosa i smirenosti. Preplavljeni brzinom života, raznim obavezama, bez kojih u suštini i ne možemo, nismo svesni koliko smo izloženi stresu i negativnom uticaju na sve nas. Kada tome dodamo podatak da oko 90% vremena provodimo u najrazličitijim zatvorenim prostorijama, a najviše u svom domu i kancelariji, onda bi trebalo razmisliti o ideji da sebi, sa ne mnogo ulaganja, možemo donekle pomoći.

Biljke i cveće bukvalno služe kao tampon između burnog i zahtevnog spoljnog sveta i naše potrebe za odmorom. One nam pomažu u postizanju unutrašnjeg mira i u smanjenju stresa.