Mahovina u ćupu

1.400 рсд

Ovaj neverovatan predmet podstiče blagostanje i kreativnost u prostoru, istovremeno pružajući okruženje koje je blisko prirodi, kroz uključivanje biljaka, prirodnih tekstura i predivnih boja.

Kreativni aranžman napravljen je sa 100% prirodnom mahovinom, ujedno pruža estetski užitak koji podstiče maštu i kreativnost, nudeći vizuelne stimulanse koji neodoljivo privlače pažnju. Na taj način, naš enterijer postaje magnet za inovacije, pozivajući na igru i istraživanje.

0% održavanje, ne zalivate je i ne orezujete. Samo uživate.

Zbog prirodnih varijacija u materijalima svaki proizvod je jedinstven, ali je svakako vizuelno identičan izgledu sa slike.

Ekran uređaja ne detektuje originalnu, prirodnu boja proizvoda, tako da su verovatna minimalna odstupanja proizvoda koji dobijete i slike koju vidite na aparatu.

Postoji mnogo načina da dodate neverovatan dodir prirode u svoje prostore koristeći dekor napravljen od potpuno prirodnih materijala.

Ćup je napravljen od terakote, dužine 20cm.

Nema na zalihama

Naše zelene umetničke kreacije pružaju dugotrajnost zahvaljujući prirodnom procesu konzervacije biljaka. Na taj način, ova predivna dela zadržavaju svoju lepotu i prirodan izgled godinama. A najbolje od svega, našim biljkama nije potrebna voda ili svetlost da bi ostale sveže.

Stabilizovana mahovina poseduje antistatička svojstva, što znači da ne sakuplja prašinu.

Tehnologija trajnog očuvanja omogućava da biljke traju 10 godina, i više, a da pritom zadrže svoj živo zeleni izgled i prirodnu mekoću. Nije potrebno ni zalivanje ni osvetljenje da bi one ostale sveže.

Izbegavajte izlaganje ovih biljaka direktnoj sunčevoj svetlosti, jer će boja izbledeti.

Biljke ne treba da dolaze u direktan kontakt sa vodom, niti da se prskaju, jer se prirodni materijali korišćeni za konzervisanje mogu rastvoriti.

Uverena sam da će ova inovativna kombinacija prirodnih elemenata i napredne tehnologije pružiti neverovatno iskustvo u vašem prostoru. Naše osmišljene biljne kreacije imaju za cilj da vam omoguće da uživate u prirodnom okruženju bez brige o održavanju.

Zahvaljujući ovom jedinstvenom spoju, verujem da će vaš enterijer postati oaza inspiracije i spokoja, podražavajući vašu kreativnost i produktivnost.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, tu smo da vam pomognemo.

Hvala na podršci i prilici da unapredimo vaš prostor zajedno.

 

error: Content is protected !!