Posteri sa printovima biljaka

1.500 рсд

 

Veličina i Materijal: Svaki poster je veličine 30x40cm, što je savršeno za različite prostore u vašem domu. Štampan je na visokokvalitetnom art papiru, obezbeđujući bogate boje i detalje koji će dugo trajati.

Prilagodljivost: Posteri nisu uramljeni, što vam omogućava potpunu slobodu da ih prilagodite svojim preferencama. Možete odabrati ram koji najbolje odgovara vašem stilu i enterijeru.

Brza Dostava: Vaši posteri će stići brzo i sigurno. Očekujte isporuku za 3 do 5 radnih dana kako biste što pre uživali u ovim prelepim umetničkim delima.

Prikaz prirode: Svaki poster je pažljivo dizajniran kako bi očuvao lepotu originalnih biljnih listova. Detalji su izvanredni, boje su živopisne, i svaki poster nosi sa sobom komadić prirode koji će uneti svežinu u vaš prostor.

Uz naše postere sa printovima biljaka svakodnevno ćete uživati u njihovoj prirodnoj lepoti i nizu koristi, uključujući estetsku inspiraciju, unikatnost dekora i očuvanje kvaliteta koji će vas oduševiti.

 

Dimenzije: 30x40cm

Materijal: Art papir

Uramljenost: Nisu uramljeni (Mogu se uramiti po želji)

Rok Dostave: 3 do 5 radnih dana

Istorijat Postera:

 

Posteri su igrali važnu ulogu u umetnosti i komunikaciji kroz vekove. Njihova istorija seže unazad stotine godina, i oni su se razvijali u različitim kulturama i epohama. Ovaj segment će vam pružiti uvid u istorijski kontekst postera i kako su postali popularni kao deo modernog dekora.

19. vek: Posteri su prvi put postali popularni tokom 19. veka. Tada su se koristili za oglašavanje različitih proizvoda, predstava, i putovanja. U to vreme, štampanje u boji postalo je sveprisutno, što je omogućilo umetnicima da stvaraju privlačne vizuelne reklame.

Art Nouveau Era: Krajem 19. i početkom 20. veka, period Art Nouveau-a doneo je neverovatno estetske postere. Ovi posteri su često imali bogate, kovitlajuće linije, cvetne motive i elegantne fontove. Danas su mnogi od ovih poster-umetnika i dalje poznati po svojim delima.

Art Deco Era: Tokom perioda Art Deco-a, posteri su evoluirali ka modernim i geometrijskim dizajnima. Ovaj period doneo je visoku stilizaciju i luksuz u svet oglašavanja.

Savremeni Posteri: Danas, posteri su mnogo više od reklamnih materijala. Oni su postali deo modernog dekora i izraza umetničkog stvaralaštva. Posteri sa prirodnim motivima, kao što su listovi alokasije, filadendrona, dekorativne biljke i začinskog bilja, prirodni su korak u evoluciji ovog umetničkog medija.

Dakle, dok uživate u našim posterima sa printovima biljaka, znajte da nastavljate tradiciju umetnosti postera koja ima bogatu istoriju i koja je ostavila neizbrisiv trag u svetu umetnosti i komunikacije.

Dodatne informacije

Poster

Listovi alokasija, Listovi filadendrona, Lisnodekorativne biljke, Začinsko bilje

error: Content is protected !!