Set od 11 akvarel postera-cvetni motivi

12.500 рсд

Boje: Žuta i ljubičasta. Kada ih postavite na zid, svaki cvet će zračiti svojom lepotom i energijom. Žuta boja simbolizuje radost, energiju i optimizam, dok ljubičasta predstavlja kreativnost, duhovnost i eleganciju. Ova kombinacija boja stvara uravnoteženu atmosferu koja će se savršeno uklopiti u vaš dom ili radni prostor.

Štampani na visokokvalitetnom art papiru, ovi posteri čuvaju jarku i postojanu boju, čineći ih dugotrajnim delom vašeg dekora.

Posteri dolaze bez rama, što vam daje mogućnost da ih uramite prema svojim željama i stilu. To znači da možete stvoriti jedinstvenu zidnu umetnost koja će se savršeno uklopiti u vašu estetiku i enterijer.

Mogućnost uramljivanja po želji.

Rok izrade: 3 do 5 radnih dana, što čini ove printove praktičnim izborom.

Posteri su različitih dimenzija. Raznovrsnost veličina postera daje vam slobodu i kreativnost u uređenju prostora. Mogućnost kombinovanja različitih dimenzija omogućava vam da stvorite dinamičan i atraktivan zidni aranžman koji će privući pažnju i dodati karakter vašem prostoru.

Dimenzije postera su sledeće:

30×20 cm, 1 komad

20×30 cm, 1 komad

20×20 cm, 2 komada

25×25 cm, 2 komada

30×30 cm, 2 komada

35×35 cm, 2 komada

40×60 cm, 1 komad

Žute i ljubičaste boje koje dominiraju ovim printovima imaju poseban efekat na ljudsku psihu i emocije, što ih čini izvanrednim izborom za uređenje enterijera. Ova kombinacija boja nije slučajna; ona simbolizuje harmoniju i ravnotežu između svetla i dubine, kao simbol ravnoteže između različitih aspekata našeg života i ljudskog iskustva.

 

Evo kako ove boje mogu uticati na čoveka:

Žuta boja simbolizuje svetlost, radost i optimizam. Ova boja obično predstavlja svetle i pozitivne aspekte našeg života. To može uključivati srećne trenutke, uspehe i sve ono što nas ispunjava radošću.

Ljubičasta boja donosi dublje značenje kreativnosti, introspekcije i duhovnosti. Ova boja nas podseća na važnost razmišljanja o dubokim pitanjima, traženju duhovnog razvoja i kreativnog izraza.

 

Kada se ove boje kombinuju, kao što je slučaj u ovoj kolekciji od 11 postera, one zajedno formiraju harmoniju između svetlih i dubokih aspekata života. To može simbolizovati ravnotežu između radosti i introspekcije, između pozitivnih trenutaka i duhovnog rasta.

Kombinacija žute i ljubičaste boje u našim printovima može stvoriti balans između radosti i smirenosti. Ovo može pozitivno uticati na ljude, pružajući im osećaj topline, vitalnosti i mira.

Ova kombinacija boja podseća nas da je život složen i da se sastoji od različitih dimenzija i iskustava. Stvaranje harmonije između ovih aspekata može doneti ravnotežu i bogatstvo našem životu. Takođe se koristi za stvaranje osećaja luksuza i visokog kvaliteta, pa je često prisutna u ekskluzivnim enterijerima.

Uzimajući u obzir ovaj emocionalni aspekt boja, naši posterski printovi će dodati ne samo estetsku vrednost, već i doprineti stvaranju harmoničnog i inspirativnog okruženja za ljude koji borave u tom prostoru.

 

A sada o neverovatnih 26.297.400 sekundi vašeg zajedničkog života

U našem setu od 11 postera nisu bez razloga oslikane žute ruže i ljubičice. Žute ruže i ljubičice su tradicionalni simboli 50 godina braka, što ovaj set čini još posebnijim, jer slavi duboku i trajnu ljubav.

Kada pogledamo unazad na 50 godina braka, to nije samo impresivna brojka, već i vekovi odvojeni od vašeg prvog 'da'. Ovih 50 godina braka predstavljaju 600 meseci, 18.262 dana, 438.290 sati i neverovatnih 26.297.400 sekundi. Da, taj broj sekundi prelazi 26 miliona!

Žute ruže simbolizuju radost, sreću i snagu ljubavi koja je rasla tokom pet decenija zajedničkog života. Svaki cvet na ovim posterima predstavlja jedan poseban trenutak, jedan uspon i pad, ali iznad svega, ljubav koja je rasla poput ovih predivnih ruža.

Ljubičice, s druge strane, nose poruku harmonije, mira i vernosti. One podsećaju da je ljubav koja traje 50 godina duboko ukorenjena u zajedništvu i poštovanju.

Kada ovaj set postavite u svoj dom ili ga poklonite osobama koje slave ovaj neverovatan jubilej u braku, vi ne samo da dodajete lepotu prostoru, već i šaljete snažnu poruku ljubavi, vernosti i trajanja.

 

Neka ovi posteri budu simbol vaše ljubavi i uspomena na nezaboravnih 50 godina zajedničkog života. Hvala što delite ovu lepu priču sa svetom.

 

Kompletan tekst o svim godišnjicama braka, simbolima i poklonima možete pronaći ovde.

error: Content is protected !!