Zelena elegancija-Slika od mahovine

3.500 рсд10.000 рсд

Slike od mahovine unose dozu mističnosti i harmonije u prostor. Ujedno podstiču blagostanje i kreativnost. A istovremeno pružaju nam okruženje koje je blisko prirodi, kroz uključivanje biljaka, prirodnih tekstura i predivnih boja.

Vizuelna atraktivnost

Sačinjene od 100% prirodne mahovine, ove slike pružaju estetski užitak koji podstiče maštu i kreativnost, nudeći vizuelne stimulanse koji neodoljivo privlače pažnju. Na taj način, naš enterijer postaje magnet za inovacije, pozivajući na igru i istraživanje.

Zbog prirodnih varijacija u materijalima svaki proizvod je jedinstven, ali je svakako vizuelno identičan izgledu sa slike.

Ekran uređaja ne detektuje originalnu, prirodnu boja proizvoda, tako da su verovatna minimalna odstupanja proizvoda koji dobijete i slike koju vidite na aparatu.

Rok za izradu i slanje proizvoda je 5 do 7 radnih dana.

Ram od medijapana, u svetlo bež boji, dostupan je u četiri dimenzije.

Preporuka za održavanje

Naše zelene umetničke kreacije pružaju dugotrajnost zahvaljujući prirodnom procesu konzervacije biljaka. Na taj način, ova predivna dela zadržavaju svoju lepotu i prirodan izgled godinama. A najbolje od svega, našim biljkama nije potrebna voda ili svetlost da bi ostale sveže.

  • Preporučujemo izbegavanje izlaganja ovih biljnih proizvoda intezivnoj direktnoj sunčevoj svetlosti.
  • Biljke ne zalivajte i ne prskajte, jer se prirodni materijali za konzervaciju mogu rastvoriti.
  • Ne postavljajte proizvode blizu ili iznad izvora toplote, jer to takođe može naštetit procesu konzervacije.
  • Iako ove biljke imaju antistatička svojstva, ukoliko se nakupi prašina tokom vremena, biljke pažljivo očistite suvom krpom.

Uverena sam da će ova inovativna kombinacija prirodnih elemenata i napredne tehnologije pružiti neverovatno iskustvo u vašem prostoru. Naše osmišljene biljne kreacije imaju za cilj da vam omoguće da uživate u prirodnom okruženju bez brige o održavanju.

Zahvaljujući ovom jedinstvenom spoju, verujem da će vaš enterijer postati oaza inspiracije i spokoja, podražavajući vašu kreativnost i produktivnost.

Sliku od mahovine moguće je postaviti na zid ili na ravnu površinu, kao što je radni ili trpezarijski sto, polica, komoda i sl.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, tu smo da vam pomognemo.

Hvala na podršci i prilici da unapredimo vaš prostor zajedno.

Dodatne informacije

Veličina u cm

25×25, 20×30, 30×40, 40×50

Boja mahovine

Zelena, Plava, Crvena, Natur, Crna

error: Content is protected !!