a
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.
Image Alt

Uslovi korišćenja i privatnosti

Poštovani,

prema uslovima korišćenja, definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Vlasnik Vebsajta www.studioprovansa.com

Kupci mogu postati punoletne osobe s prebivalištem u Republici Srbiji koje prihvataju naše uslove poslovanja, što potvrđuju narudžbinom proizvoda. Maloletne osobe, potpuno ili delimično nesposobne osobe mogu naručiti proizvode samo uz saglasnost njihovog zakonskog zastupnika. Sve cene u katalogu navedene su u dinarima sa PDV-om. Zadržavamo pravo na štamparske greške. U slučaju pogrešne cene ili teksta u online prodavnici merodavna je cena ili tekst koje će potvrditi menažer prodaje nakon poziva kad primi Vašu porudžbinu.

 

Privatnost podataka

 

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Modrulj doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Uslovi korišćenja, Studio Provansa- Vaše lične podatke koristimo samo u svrhu slanja naših proizvoda. Kupac je dužan pravovremeno informisati prodavca o eventualnoj promeni imena, adrese, brojeva za kontakt i dr.

Hvala na poverenju!