Uslovi prodaje

 

Studio Provansa je web sajt u vlasništvu ______. PIB: ______, MB: __________ i predstavlja online servis za poručivanje i dostavu robe.

Ova usluga je namenjena prvenstveno fizičkim licima i korišćenje ovog servisa je besplatno.

Kupcem se smatra svaka osoba koja je preko naše online prodavnice, poručila proizvode i samim tim prihvatila sve predviđene uslove korišćenja ovog servisa i kupovine.

Uslovi kupovine definišu pravila i postupke prilikom online kupovine i između ostalog obuhvataju procese poručivanja, procesiranja porudžbine, dostave, plaćanja, kao i eventualni povrat i reklamaciju dostavljene robe.

 

Upotreba našeg veb sajta

Prilikom naručivanja proizvoda na ovom veb-sajtu, slažete se da:

  • Koristićete ovaj veb-sajt samo za upite i pravno valjane porudžbine;
  • Nećete kreirati lažne ili obmanjujuće porudžbine. Ukoliko razumno procenimo da je izvršena porudžbina ove vrste, bićemo ovlašćeni da je otkažemo i obavestimo nadležne organe.
  • Adresa e-pošte, poštanska adresa i/ili druge informacije za kontakt koje navodite su istinite i tačne.
  • Takođe ste saglasni da možemo da koristimo te podatke da sa vama stupimo u kontakt po pitanju vaše porudžbine ako je to potrebno.

Ako nam ne navedete sve podatke koji su nam potrebni, ne možete kreirate porudžbinu.

 

Dostupnost usluge

Usluge isporuke proizvoda koji se nude na ovom veb-sajtu su dostupne na teritoriji Republike Srbije.

Informacije koje su navedene u Odredbama i informacije koje se nalaze na ovom veb-sajtu ne predstavljaju ponudu već poziv na davanje ponude.

 

Raspoloživost proizvoda

Sve porudžbine proizvoda su podložne raspoloživosti. U tom smislu, ako postoje poteškoće u vezi s nabavkom proizvoda ili ako na zalihama nema više artikala, zadržavamo pravo da vam pružimo informacije o zamenskim proizvodima jednakog ili boljeg kvaliteta i vrednosti proizvoda koje naručujete. Ako ne želite da naručite zamenske proizvode, nadoknadićemo vam iznos koji ste eventualno platili.

U svrhu ovih Odredaba, „isporuka” se smatra obavljenom ili porudžbina „isporučenom” čim vi ili treća strana koju ste naveli fizički preuzme robu.

 

Poručivanje

Poručivanje robe se može vršiti u bilo koje vreme u toku dana, 7 dana u nedelji.

Jedinica mere za poručivanje je komad u zavisnosti od artikla.

U slučaju nepredviđenih okolnosti Anna Jewelry Creations ne može garantovati da će isporučiti svaki proizvod poručen preko sajta. U slučaju takvih okolnosti Kupac će biti obavešten i vraća mu se celokupni iznos ukoliko je robu unapred platio.

Napomena-važi za sve kupce: Ukoliko bilo šta od navedenog, što menja inicijalnu porudžbinu, nije prihvatljivo za Kupca, Kupac ima pravo da odustane od kupovine.

 

Povraćaj robe

Ako iz bilo kog razloga želite da vratite svoj artikl, kontaktirajte nas. Predmeti se moraju vratiti u roku od 14 dana od datuma isporuke. Kada nam se artikli vrate u originalnom stanju, uključujući pakovanje, dobićete povraćaj novca. Imajte na umu da se predmet može vratiti samo ako je u originalnom, nekorišćenom, nenošenom, neopranom i neoštećenom stanju.

Imajte na umu da neki artikli ne ispunjavaju uslove za vraćanje: artikli koji su prilagođeni ili pravljeni po želji, poklon vaučer, artikli na rasprodaji.

Zadržavamo pravo da odbijemo povraćaj koji nije u skladu sa našom politikom povraćaja.

Troškovi dostave se ne vraćaju.

Da biste vratili robu potrebno je da popunite obrazac za odustanak od ugovora i pošaljete nam na annajewelrycreations@gmail.com ili zajedno sa robom koju vraćate.

  • Obrazac za odustanak od ugovora (kliknite za preuzimanje PDF dokumenta)

Dostava

Prodaju i dostavu vršimo na teritoriji Republike Srbije.

Tačan trošak dostave se izračunava kada dodate svoje artikle u torbu za kupovinu i može se videti klikom na ikonu torbe za kupovinu. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 2 radna dana nakon potvrde porudžbine ako je artikal na zalihama. Artikli koji nisu na lageru će ići u proizvodnju i možete očekivati da će biti isporučeni u roku od 10-14 radnih dana od datuma kada je vaša porudžbina poslata. Imajte na umu da su ovo samo procene isporuke, pošto standardna isporuka nije usluga sa garantovanim rokom isporuke.

 

Izmene uslova kupovine

Studio Provansa zadržava pravo na izmenu ovih uslova i pravila, i obavezuje se da u slučaju izmene istih, o tome putem svog sajta, odnosno obaveštenja u okviru online prodavnice obavesti sve korisnike. Korisnici koji ne budu saglasni sa novim uslovima kupovine mogu nam svoje komentare i sugestije uputiti putem email-a ili putem kontakt forme na sajtu.

error: Content is protected !!